Du får:

Lär dig metoder för att identifiera och vända dina självsabotörer till kraft!

 • Ett mejl varje morgon, i 30 dagar, med skrivuppgift som hjälper dig att se dit självsabotage och vända det.

 • 30 filmer med beskrivning av självsabotörer.

 • Bokklubben för att förstå självsabotage.

Du kan välja att betala allt på en gång eller fyra delbetalningar

Ordinarie pris är 2500kr. Du kan också delbetala 659kr i månader.

FAQ

 • Hur mycket tid måste jag lägga ner på kursen?

  20 minuter varje morgon.

 • Ingår kurslitteraturen

  Nej, du köper kurslitteraturen själv. Det ingår tre inspelningar som beskriver litteraturen om du inte vill köpa den.

 • Hur länge behåller jag materialet?

  Du behåller materialet så länge det finns digitalt.

Du kan välja att betala allt på en gång eller fyra delbetalningar

Ordinarie pris är 2500kr. Du kan också delbetala 659kr i månader.

Lärare

Dina lärare är Anna Åberg och Jeanette Niemi.

Grundare

Anna Åberg

Anna Åberg kommer från en entreprenörsfamilj på pappans sida och fick sitt första företag av sina föräldrar 1986, när hennes pappa tyckte att hon hade pluggat för länge på universitetet. Annas första företag var en klädbutik. Sedan följde år av olika typer av företag, barnafödande, skilsmässa och ytterligare studier i jungiansk psykologi, sociologi, ledarskap, coaching och IT teknik. 2008 började Anna lära ut entreprenörskap vid en inkubator för unga entreprenörer och 2010 grundade Anna en accelerator för företagare som ville öka omsättning. 2012 sålde Anna allt hon ägde och började leva som digital nomad och specialiserade sig på digitala affärsmodeller och passiva, automatiserade inkomster. 2015 grundade Anna Extended Freedom Academy. Anna är även författare och har skrivit både faktaböcker inom företagande och skönlitterärt, bor i Umeå och Köpenhamn, är mormor och har en hund som heter Maggan. Anna sökte frihet i att kunna bo var hon ville i världen, frihet att frikoppla pengar från tiden. Hon och har uppnått båda de friheterna. När Anna blev mormor och ville sluta resa för att vara nära sin dotterdotter började sökandet efter inre frihet. Anna har funnit inre frihet i En Kurs I Mirakler, YinYoga och Magdalena Ordern. Förutom EFA erbjuder Anna kurser i Tarotkortens ädla konst och i att studera En Kurs I Mirakler tillsammans.

Lärare

Jeanette Niemi

Jeanette Niemi, entreprenör sedan 2010. Lämnade anställningen för att söka frihet och mening. Driver idag ett systemföretag som stöttar livsstilen hon vill ha. Hennes resa har lärt henne vikten av att göra den inre förändringen. Hon är författare och coach som drivs av passionen att hjälpa författare och företagare att skapa sina drömliv. Sedan 2018 är hon lärare i Extended Freedom Academy. Även känd som Kreationslotsen och Skrivradion. Finns i alla större sociala medier och har god erfarenhet av såväl film, text, bild och ljud - goda byggstenar när vi bygger digitala produkter som kurser.

Sagt av tidigare deltagare

"Lättnaden är enorm när jag hittar självhjälparen." "Det är en livsstil att vända självsabotörer till kraft." " Detta är livsskunskap, borde ingå i skolan." " Jag är så tacksam!"