Checklista

Du får:

 • 4 tillfällen x 60 minuter, via zoom, där vi läser och reflekterar tillsammans ut boken Earn what You deserve. 7, 14 21 och 28 juli kl 18 - 19

 • Kursmaterial online att ladda ner.

 • Ett nästa steg samtal om hur just du kan gå vidare för att tjäna det du förtjänar

Bonus material

Du får bonusmaterial i form av digitala föreläsningar, verktyg och berättelser om att komma ur undertjänande.

 • Digitala föreläsningar

  Förutom träffar via zoom där vi läser biblioterapeutiskt, får du digitala föreläsningar om att komma ur undertjänande.

 • Verktyg

  Ytterligare en bonus är verktyg som en spenderingsplan istället för budget.

 • Berättelser

  Den tredje bonusen är verkliga livet berättelser om hur olika personer kommit ur undertjänande. Inget är så stärkande som att lyssna till de som gått före!

Reservera din plats och få material online nu!

Starta din resa till att tjäna det du förtjänar redan nu! Reservera din plats nedan.

FAQ

 • Vad blir resultatet av den här kursen?

  Du lär dig observera dina mönster av tankar, känslor och beteenden som skapar undertjänande. När du ser mönstren har du möjlighet att välja annorlunda och därmed börjar du tjäna annorlunda.

 • Vem är kursen för?

  Kursen är för entreprenörer som tjänar för lite.

 • Kan jag gå kursen fast jag inte startat mitt företag?

  Javisst! Mönstren av undertjänande är desamma oavsett om man driver företag eller inte.

Instruktör

Anna Åberg

Grundare

Anna Åberg

Anna Åberg kommer från en entreprenörsfamilj på pappans sida och fick sitt första företag av sina föräldrar 1986, när hennes pappa tyckte att hon hade pluggat för länge på universitetet. Annas första företag var en klädbutik. Sedan följde år av olika typer av företag, barnafödande, skilsmässa och ytterligare studier i jungiansk psykologi, sociologi, ledarskap, coaching och IT teknik. 2008 började Anna lära ut entreprenörskap vid en inkubator för unga entreprenörer och 2010 grundade Anna en accelerator för företagare som ville öka omsättning. 2012 sålde Anna allt hon ägde och började leva som digital nomad och specialiserade sig på digitala affärsmodeller och passiva, automatiserade inkomster. 2015 grundade Anna Extended Freedom Academy. Anna är även författare och har skrivit både faktaböcker inom företagande och skönlitterärt, bor i Umeå och Köpenhamn, är mormor och har en hund som heter Maggan. Anna sökte frihet i att kunna bo var hon ville i världen, frihet att frikoppla pengar från tiden. Hon och har uppnått båda de friheterna. När Anna blev mormor och ville sluta resa för att vara nära sin dotterdotter började sökandet efter inre frihet. Anna har funnit inre frihet i En Kurs I Mirakler, YinYoga och Magdalena Ordern. Förutom EFA erbjuder Anna kurser i Tarotkortens ädla konst och i att studera En Kurs I Mirakler tillsammans.