Du vill skapa en digital produkt - på egen hand

Vi ger dig stöd och kunskapen du behöver genom självstudiematerialet som ger:

 • stöd i att välja produktidé och verktyg för din digitala produkt

 • lektioner som vägleder dig i hur du skapar din digitala produkt

 • kunskap om verktygen och att fylla din produkt med snyggt och säljande innehåll

Skapa din digitala produkt - på tre veckor!

Boka din plats nu så kan du snart erbjuda dina kunder din kunskap snyggt och digitalt paketerad från idé till köp!

Kursupplägg

Tre veckor från idé till färdig digital produkt att lansera och sälja.

 • Vecka 1: Skapa digital produkt, 8 – 12 februari

  Snabba vägar till digitala produkter som kurs, föreläsning, samtal, medlemskapsprogram m fl (du hittar fler exempel längre ner på sidan). Här skapar vi skelettet för din digitala produkt. Konvertera ditt befintliga material eller skapa ett helt nytt skelett för din digitala produkt. Du får hjälp att komma igång och skapa och undvika nybörjarmisstag.

 • Vecka 2: Skapa och uppdatera innehåll, 15 – 19 februari

  Gör rätt sak vid rätt tillfälle. Här fyller du på med ditt material, du har säkert redan mängder av material du kan återanvända och anpassa efter din digitala produkt. Du lär dig hantera text, bild, video och verktyg som sociala medier och kursportaler.

 • Vecka 3: De första stegen till lansering, 22 – 26 februari

  Kom ut med din produkt och fyll den med mänsklig värme. Du fortsätter att fylla på med material, anpassar och lägger på din personliga touch. Du skapar grunden för närhet med kunderna genom det digitala mötet. Du lär dig att skapa landningssidor, göra din produkt personlig och attraktiv, det digitala mötet med kunderna och att våga ta produkten till kunden.

Ditt pris

Skapa din digitala produkt - på egen hand

Bokningsregler

Läs innan du bokar.

Anmälningsavgiften är en administrativ avgift och dras av på resterande kursavgift som faktureras och betalas innan kursstart. Anmälningsavgiften återbetalas inte vid ev avbokning. Du har 14 dagars ångerrätt enligt distansavtalslagen.

Hur går det till?

En digital kurs såklart och du arbetar på egen hand när det passar dig.

Du får allt ditt kursmaterial direkt publicerat i kursportalen.   


Kursmaterialet består av:

 • Lektioner. Varje tema presenteras i film, text och bild. 
 • Arbetstimmar. Inspelade tillsammansarbeten för att hjälpa dig strukturera din arbetstid. 
 • Verktygslådan. I verktygslådan hittar du information om alla tänkbara verktyg som du behöver. 
 • Morgonmöten. Du får delta i våra morgonmöten i Extended Freedom Academy under dessa tre veckor.  


En extra bonus är naturligtvis att du får testa och lära känna Thinkific, den kursportal som vi arbetar i under den här kursen. Det ger dig värdefull kunskap om verktyg och hur de funkar. 


Denna kurs finns även med digitala träffar med oss och kursdeltagare. Klicka in och läs vilket alternativ som passar dig bäst.

Vad är en digital produkt?

En digital produkt är något du säljer på digital väg. Du har en kunskap som du paketerar på ett sätt att den kan levereras genom digitala verktyg. Denna kurs är ett exempel på en onlinekurs dvs vi marknadsför, säljer och genomför den online. Fler exempel på digitala produkter:  

 • onlinekurs för självstudier
 • medlemskapsprogram
 • freebie
 • digitala möten som coachning eller lektioner
 • e-bok
 • nyhetsbrev
 • Facebooksida/Facebookgrupp
 • hemsida och blogg
 • podcast
 • filmer

Erica Appelros om kursen

Coach & författare

Erica gick kursen hösten 2020, hör henne berätta om behållningen av kursen. 

Du kan läsa mer om henne på hennes hemsidasom hon också arbetade med under kursen. Dessutom började hon skapa sin tribe i en facebookgrupp och den sjuder av aktivitet. 


Watch Intro Video

Vad är en digital produkt?

Anna Åberg & Jeanette Niemi berättar

Lärare

Anna Åberg & Jeanette Niemi

Grundare

Anna Åberg

Anna Åberg kommer från en entreprenörsfamilj på pappans sida och fick sitt första företag av sina föräldrar 1986, när hennes pappa tyckte att hon hade pluggat för länge på universitetet. Annas första företag var en klädbutik. Sedan följde år av olika typer av företag, barnafödande, skilsmässa och ytterligare studier i jungiansk psykologi, sociologi, ledarskap, coaching och IT teknik. 2008 började Anna lära ut entreprenörskap vid en inkubator för unga entreprenörer och 2010 grundade Anna en accelerator för företagare som ville öka omsättning. 2012 sålde Anna allt hon ägde och började leva som digital nomad och specialiserade sig på digitala affärsmodeller och passiva, automatiserade inkomster. 2015 grundade Anna Extended Freedom Academy. Anna är även författare och har skrivit både faktaböcker inom företagande och skönlitterärt, bor i Umeå och Köpenhamn, är mormor och har en hund som heter Maggan. Anna sökte frihet i att kunna bo var hon ville i världen, frihet att frikoppla pengar från tiden. Hon och har uppnått båda de friheterna. När Anna blev mormor och ville sluta resa för att vara nära sin dotterdotter började sökandet efter inre frihet. Anna har funnit inre frihet i En Kurs I Mirakler, YinYoga och Magdalena Ordern. Förutom EFA erbjuder Anna kurser i Tarotkortens ädla konst och i att studera En Kurs I Mirakler tillsammans.

Lärare

Jeanette Niemi

Jeanette Niemi, entreprenör sedan 2010. Lämnade anställningen för att söka frihet och mening. Driver idag ett systemföretag som stöttar livsstilen hon vill ha. Hennes resa har lärt henne vikten av att göra den inre förändringen. Hon är författare och coach som drivs av passionen att hjälpa författare och företagare att skapa sina drömliv. Sedan 2018 är hon lärare i Extended Freedom Academy. Även känd som Kreationslotsen och Skrivradion. Finns i alla större sociala medier och har god erfarenhet av såväl film, text, bild och ljud - goda byggstenar när vi bygger digitala produkter som kurser.