Watch Intro Video

Praktisk intuition för entreprenörer

Vill du också stärka din intuition för fler och bättre affärer?

Intuition för entreprenörer!

30 dagar med övningar, metoder, träning för att vässa din intuition för smartare och effektivare företagande!

 • 30 dagar terapeutiskt skrivande om intuition

  30 dagar med en ny övning varje morgon som stärker din intuition. Du har kvar övningarna och kursen så länge de finns digital. Du tränar din intuition intensivt och når snabba och effektiva resultat. Med små dagliga övningar kommer du att expandera din uppmärksamhet och ta emot vägledning från din intuition på ett helt nytt sätt.

 • Föreläsningar

  Du får föreläsningar om hur intuition för entreprenörer fungerar, vilka olika språk intuitionen använder. Genom föreläsningarna får du praktisk kunskap som du genast kan omsätta i ditt företagande för fler och bättre affärer.

 • Hitta din intuitions språk

  Genom kontinuerlig träning hittar du hur just din intuition talar till dig. Är det genom symboler, ljud, bilder, text, känslor. Du kommer att förstå hur just du lyssnar när din intuition talar.

Du får:

I praktisk intuition för entreprenörer stärker du din intuition genom en rad övningar, vanor, rutiner, föreläsningar och skrivövningar!

 • 30 dagar med skrivövning varje morgon

 • Hitta din intuitions språk och hur du lyssnar till det

 • Få metoder och övningar som ger dig svaren du behöver

Reservera din plats nu!

Träna din intuition för att driva företag smartare!

Du kan betala på två sätt

Du kan betala 2500kr nu direkt för att reservera din plats. Har du en rabattkod får du ange den på nästa sida. Du kan göra 4 delbetalningar a 659kr.

FAQ

 • Vad är intuition för entreprenörer?

  Intuition för entreprenörer kallas ofta för magkänsla. Man bara vet att det är rätt beslut, produkt eller tjänst. Magkänslan kan vara samlad kunskap och/eller att man är i kontakt med det kollektiva omedvetna (CG Jung), eller med något som är större än oss själva.

 • Varför behöver intuitionen tränas?

  Vårt samhälle premierar inte intuition. Ofta har vi tryckt ner, lagt locket på, vår intuition. Intuitionen talar till oss hela tiden men vi lyssnar inte. Vi behöver minnas hur vår intuition talar till oss och hur vi lyssnar. Då kan vi ta del av vägledning som gör vår vardag som entreprenörer enklare.

 • Får jag behålla övningarna efter de 30 dagarna är slut?

  Ja, du behåller övningarna så länge de finns på den digitala plattformen.

Lärare

Din digitala lärare är Anna Åberg.

Grundare

Anna Åberg

Anna Åberg kommer från en entreprenörsfamilj på pappans sida och fick sitt första företag av sina föräldrar 1986, när hennes pappa tyckte att hon hade pluggat för länge på universitetet. Annas första företag var en klädbutik. Sedan följde år av olika typer av företag, barnafödande, skilsmässa och ytterligare studier i jungiansk psykologi, sociologi, ledarskap, coaching och IT teknik. 2008 började Anna lära ut entreprenörskap vid en inkubator för unga entreprenörer och 2010 grundade Anna en accelerator för företagare som ville öka omsättning. 2012 sålde Anna allt hon ägde och började leva som digital nomad och specialiserade sig på digitala affärsmodeller och passiva, automatiserade inkomster. 2015 grundade Anna Extended Freedom Academy. Anna är även författare och har skrivit både faktaböcker inom företagande och skönlitterärt, bor i Umeå och Köpenhamn, är mormor och har en hund som heter Maggan. Anna sökte frihet i att kunna bo var hon ville i världen, frihet att frikoppla pengar från tiden. Hon och har uppnått båda de friheterna. När Anna blev mormor och ville sluta resa för att vara nära sin dotterdotter började sökandet efter inre frihet. Anna har funnit inre frihet i En Kurs I Mirakler, YinYoga och Magdalena Ordern. Förutom EFA erbjuder Anna kurser i Tarotkortens ädla konst och i att studera En Kurs I Mirakler tillsammans.

Lärare

Jeanette Niemi

Jeanette Niemi, entreprenör sedan 2010. Lämnade anställningen för att söka frihet och mening. Driver idag ett systemföretag som stöttar livsstilen hon vill ha. Hennes resa har lärt henne vikten av att göra den inre förändringen. Hon är författare och coach som drivs av passionen att hjälpa författare och företagare att skapa sina drömliv. Sedan 2018 är hon lärare i Extended Freedom Academy. Även känd som Kreationslotsen och Skrivradion. Finns i alla större sociala medier och har god erfarenhet av såväl film, text, bild och ljud - goda byggstenar när vi bygger digitala produkter som kurser.

Reservera din plats nu!

Lär dig att kultivera din intuition för fler och bättre affärer!