Pris

Värdet på den här kursen är 2500kr. Kursen är helt digital och ordinarie pris är 750kr. Om du har en rabattkod anger du den på nästa sida.

Watch Intro Video

Lyssna till Anna!

Anna berättar vad hon lärt sig i tarotkursen.

Du får

I den här kursen lär du dig tolka tarotkort.

  • Du får betydelsen på lilla och stora arkanan

  • Du får stjärnor och andra tolkningsmöjligheter.

  • Du får bästa vanan som gör skillnad för ditt tarottolkande.

Watch Intro Video

Lyssna till Mona!

Du får

I den här kursen lär du dig tolka tarotkort.

  • Du får behålla allt kursmaterial så länge det finns digitalt.

  • Du får testa dina kunskaper.

  • Du blir diplomerad tarottolkare

Pris

Värdet på den här kursen är 2500kr. Kursen är helt digital och ordinarie pris är 750kr. Om du har en rabattkod anger du den på nästa sida.

Lärare

Anna Åberg har lagt tarot i över 30 år och var med och startade upp svenska tarotförbundet. Anna vet att alla har intuition och alla kan lära sig använda den. Tarotkort kan vara din väg till att lyssna till din intuition.

Grundare

Anna Åberg

Anna Åberg kommer från en entreprenörsfamilj på pappans sida och fick sitt första företag av sina föräldrar 1986, när hennes pappa tyckte att hon hade pluggat för länge på universitetet. Annas första företag var en klädbutik. Sedan följde år av olika typer av företag, barnafödande, skilsmässa och ytterligare studier i jungiansk psykologi, sociologi, ledarskap, coaching och IT teknik. 2008 började Anna lära ut entreprenörskap vid en inkubator för unga entreprenörer och 2010 grundade Anna en accelerator för företagare som ville öka omsättning. 2012 sålde Anna allt hon ägde och började leva som digital nomad och specialiserade sig på digitala affärsmodeller och passiva, automatiserade inkomster. 2015 grundade Anna Extended Freedom Academy. Anna är även författare och har skrivit både faktaböcker inom företagande och skönlitterärt, bor i Umeå och Köpenhamn, är mormor och har en hund som heter Maggan. Anna sökte frihet i att kunna bo var hon ville i världen, frihet att frikoppla pengar från tiden. Hon och har uppnått båda de friheterna. När Anna blev mormor och ville sluta resa för att vara nära sin dotterdotter började sökandet efter inre frihet. Anna har funnit inre frihet i En Kurs I Mirakler, YinYoga och Magdalena Ordern. Förutom EFA erbjuder Anna kurser i Tarotkortens ädla konst och i att studera En Kurs I Mirakler tillsammans.