Ditt pris

För dig som vill hitta glädje i ditt entreprenörskap online under sju veckor. Du får en lektion i veckan i 7 veckor med inspiration och fantastiska övningar för att hitta glädjen att skapa en online verksamhet.

Sagt av kursdeltagare

"Skrivarkursen har inte bara inspirerat min lust till skrivande utan faktiskt också gett mig nya insikter om mig själv. Jag har kunnat sätta ord på känslor och tankar inom mig samt kunnat se behov jag har just nu och drömmar inför framtiden. Jag tror mig ha kommit fram till vilken typ av skrivande jag vill ägna mig åt nämligen korta, betydelsefulla och känslosamma texter såsom quotes och dikter." (Sylvia Nenzelius)

Hitta glädjen i ditt online entreprenörskap

Om kursen, Anna Åberg och Jeanette Niemi, dina coacher berättar.

Om kursen

  • Självstudier

    Denna kurs är byggd på övningar du gör på egen hand och i egen takt. Du är välkommen att dela och reflektera i kommentarer och forum.

  • Tid

    Kursen löper under sju veckor och du får en lektion i veckan från det att du startar. Du har tillgång till din kurs i kursportalen under 180 dagar. Du kan också ladda ner varje lektion i en pdf.

  • Text

    Kursen riktar sig särskilt till dig som tycker om att skriva. Många övningar innehåller härliga och spännande skrivuppgifter.

Extended Freedom Academy

för stöd av coach och kollegor som också driver företag online

Eget företagande online kan vara ensamt. Du behöver sitta på egen kammare och rumpa för att skapa din produkt eller tjänst online. MEN det måste inte vara ensamt. I Extended Freedom Academy får du stöd av kollegor och din coach varje dag hela året.

Om Jeanette och Anna

Coacher och entreprenörer

Lärare

Jeanette Niemi

Jeanette Niemi, entreprenör sedan 2010. Lämnade anställningen för att söka frihet och mening. Driver idag ett systemföretag som stöttar livsstilen hon vill ha. Hennes resa har lärt henne vikten av att göra den inre förändringen. Hon är författare och coach som drivs av passionen att hjälpa författare och företagare att skapa sina drömliv. Sedan 2018 är hon lärare i Extended Freedom Academy. Även känd som Kreationslotsen och Skrivradion. Finns i alla större sociala medier och har god erfarenhet av såväl film, text, bild och ljud - goda byggstenar när vi bygger digitala produkter som kurser.

Grundare

Anna Åberg

Anna Åberg kommer från en entreprenörsfamilj på pappans sida och fick sitt första företag av sina föräldrar 1986, när hennes pappa tyckte att hon hade pluggat för länge på universitetet. Annas första företag var en klädbutik. Sedan följde år av olika typer av företag, barnafödande, skilsmässa och ytterligare studier i jungiansk psykologi, sociologi, ledarskap, coaching och IT teknik. 2008 började Anna lära ut entreprenörskap vid en inkubator för unga entreprenörer och 2010 grundade Anna en accelerator för företagare som ville öka omsättning. 2012 sålde Anna allt hon ägde och började leva som digital nomad och specialiserade sig på digitala affärsmodeller och passiva, automatiserade inkomster. 2015 grundade Anna Extended Freedom Academy. Anna är även författare och har skrivit både faktaböcker inom företagande och skönlitterärt, bor i Umeå och Köpenhamn, är mormor och har en hund som heter Maggan. Anna sökte frihet i att kunna bo var hon ville i världen, frihet att frikoppla pengar från tiden. Hon och har uppnått båda de friheterna. När Anna blev mormor och ville sluta resa för att vara nära sin dotterdotter började sökandet efter inre frihet. Anna har funnit inre frihet i En Kurs I Mirakler, YinYoga och Magdalena Ordern. Förutom EFA erbjuder Anna kurser i Tarotkortens ädla konst och i att studera En Kurs I Mirakler tillsammans.