Anna berättar om biblioterapeutisk läsning och vad du kan förvänta dig av kursen

Lyssna till vad biblioterapeutisk läsning är och vad du kan förvänta dig av kursen.

Priser

Du köper biblioterapeutisk läsning av En Kurs I Mirakler - de vanligaste frågorna, av Kenneth och Gloria Wapnick. Vi läser tillsammans, via zoom, torsdagar kl 19 - 20. Läsningen pågår, varje vecka, tills vi läst klart boken. Du betalar en månadsprenumeration. Rekommenderat pris är 200kr per månad, för dig som har mindre pengar just nu finns möjligheten att betala 100kr per månad och för dig som känner dig rik finns valet 300kr per månad. Alla som vill vara med är välkomna. Om du inte har möjlighet att betala alls mejla mig på anna.aberg@annaaberg.se så löser vi det. Vill du donera en valfri engångssumma? Swisha på 1235650643 och ange EKIM - de vanligaste frågorna och din mejladress. Swish är en engångsbetalning, du är med så länge du vill och betalar när du vill den summa du själv önskar.

Innehåll

 • Biblioterapeutisk läsning

  Vi läser i grupp och reflekterar tillsammans över texen. Alla får möjlighet att läsa och reflektera.

 • Zoom

  Vi ses online via zoom en gång per vecka på torsdagar kl 19 - 20. Du kan delta via mobil, platta eller dator. Det går att ringa in till mötet med vanlig telefon, likväl som att använda appen/programvaran zoom.

 • För dig som älskar En Kurs I Mirakler

  Kenneth Wapnick är ansedd som den första läraren i En Kurs I Mirakler. De här träffarna då vi läser hans svar på frågor om kursen är avsedd för dig som älskar Kursen och vill gå på djupen i dess budskap om att gå från rädsla till Kärlek.

Nedräkning

Vi startar den 10 mars 2022!

 • 00Dagar
 • 00Timmar
 • 00Minuter
 • 00Sekund

FAQ

 • Spelas mötena in?

  Nej, vi delar privata och känsliga upplevelser och inget spelas in.

 • Hur länge kommer vi att träffas varje vecka?

  Vi träffas så länge det tar att läsa hela boken. Gissningsvis tar det ett år.

 • Kan jag hoppa av när som helst?

  Ja, du bara slutar betala din månadsprenumeration eller mejlar Anna och säger upp prenumerationen.

 • Måste jag ha köpt boken?

  Nej, du kan vara med och lyssna utan att ha boken.

 • Var kan jag köpa boken?

  Den finns i bokhandeln och online på Adlibris och Bokus.

 • Kan jag komma med senare än startdatum den 10 mars?

  Ja, du kan komma med när som helst.

 • Jag är helt nybörjare till Kursen, kan jag ändå vara med?

  Ja, känner du dig kallad att vara med - kom med och prova en månad och se om det är för dig.

En Kurs I Mirakler - de vanligaste frågorna

Biblioteraperutisk läsning en gång per vecka.

Vi träffas via zoom på torsdagar kl 19 - 20 och fördjupar oss i svaren på de vanligaste frågorna studenter av En Kurs I Mirakler ställer. Kenneth och Gloria Wapnick, ger oss svaren. Vi reflekterar tillsammans för ökad förståelse.

Instruktör

Grundare

Anna Åberg

Anna Åberg kommer från en entreprenörsfamilj på pappans sida och fick sitt första företag av sina föräldrar 1986, när hennes pappa tyckte att hon hade pluggat för länge på universitetet. Annas första företag var en klädbutik. Sedan följde år av olika typer av företag, barnafödande, skilsmässa och ytterligare studier i jungiansk psykologi, sociologi, ledarskap, coaching och IT teknik. 2008 började Anna lära ut entreprenörskap vid en inkubator för unga entreprenörer och 2010 grundade Anna en accelerator för företagare som ville öka omsättning. 2012 sålde Anna allt hon ägde och började leva som digital nomad och specialiserade sig på digitala affärsmodeller och passiva, automatiserade inkomster. 2015 grundade Anna Extended Freedom Academy. Anna är även författare och har skrivit både faktaböcker inom företagande och skönlitterärt, bor i Umeå och Köpenhamn, är mormor och har en hund som heter Maggan. Anna sökte frihet i att kunna bo var hon ville i världen, frihet att frikoppla pengar från tiden. Hon och har uppnått båda de friheterna. När Anna blev mormor och ville sluta resa för att vara nära sin dotterdotter började sökandet efter inre frihet. Anna har funnit inre frihet i En Kurs I Mirakler, YinYoga och Magdalena Ordern. Förutom EFA erbjuder Anna kurser i Tarotkortens ädla konst och i att studera En Kurs I Mirakler tillsammans.