En Kurs I Mirakler & entreprenörskap

 • Från rädsla till kärlek genom relationer

  Att gå från rädsla till kärlek gör vi genom relationer enligt EKIM. Affärer är relationer. Genom relationerna i entreprenörskapet som vi har med kunder, samarbetspartners, kollegor, leverantörer kan vi se speglingar av rädslan och använda kursen för att vägleda oss till kärleken.

 • Kärlek

  Tänk dig en värld där alla entreprenörer skapar ur kärlek, leder kärleksfulla relationer med kunder, samarbetspartners, kollegor och leverantörer. Tänk dig en värld där entreprenörerna vet att kärleken är det högsta goda och inte pengar eller drömmar. Tänk dig en värld där kärleken vägleder beslut i företag. Hur skulle den världen se ut?

 • Vi vill bidra

  Vi vill med medlemsprogrammet om det besjälade entreprenörskapet bidra till en värld där kärleken råder inom entreprenörskapet.

Watch Intro Video

Lyssna till Anna och Lucas samtal om besjälat entreprenörskap

Shamanism & entreprenörskap

 • Få högre perspektiv med andarnas hjälp

  Andarna finns med oss, vare sig vi vet det eller inte. Genom shamanismen kan vi skapa en medveten kontakt med dem och bygga relationer med dem, för att hjälpa oss vidare på vår väg och leva mer fullkomligt. Vårt entreprenörskap stärks av andarnas vägledning och stöd.

 • Driv ett företag i balans

  Tänk dig en värld där entreprenörer arbetar med respekt för naturen, andevärlden och skapelsen. Där företag drivs i linje med vad som är bäst för hela skapelsen. Där människor genom sina företag står till tjänst för sina medmänniskor och delar sina gåvor i kärlek. Där människorna inkluderar andarna i sina styrelser och inte bara lever utifrån den materiella verkligheten. Hur skulle en sån värld se ut?

 • Vi vill bidra

  Vi vill med medlemsprogrammet om det besjälade entreprenörskapet bidra till en värld där företag drivs i balans och samklang med resterande skapelsen, för en harmonisk värld i kärlek och gemenskap. Tillsammans för Kärlek.

Watch Intro Video

Lucas sång

I medlemsprogrammet för besjälat entreprenörskap får du:

Träffar via zoom varje måndag kl 14 - 14.30 och du kan se inspelningen efteråt.

 • Svar på dina frågor

 • Gemenskap med likasinnade

 • Visdom och kunskap från både shamanism och En Kurs I Mirakler

Bonus

Du får lära dig att hålla själfulla samtal och får tillgång till en hemlig grupp för att dela själfulla samtal när man vill.

 • Bonus

  Du får utbildning i själfulla samtal och får tillgång till en hemlig grupp där du har möjlighet till härliga själfulla samtal med likasinnade, när helst du önskar.

 • Frågor

  Du kan be om ett samtal när du önskar och få ett svar av en likasinnads upplevelse och erfarenhet.

 • Gemenskap

  Du har möjlighet att uppleva gemenskap med likasinnade som har liknande mål som du.

Dina guider i det besjälade entreprenörskapet

Anna Åberg och Lucas Meijer delar sin erfarenhet och kunskap inom besjälat entreprenörskap.

Lucas Meijer

Lucas är en andlig sökare som i 13 års tid utforskat olika vägar inom meditation, shamanism, tantra och naturmagi. Har sökt sig till entreprenörskapet som ett sätt att leva ett liv i linje med sina drömmar och sin väg.

Grundare

Anna Åberg

Anna Åberg kommer från en entreprenörsfamilj på pappans sida och fick sitt första företag av sina föräldrar 1986, när hennes pappa tyckte att hon hade pluggat för länge på universitetet. Annas första företag var en klädbutik. Sedan följde år av olika typer av företag, barnafödande, skilsmässa och ytterligare studier i jungiansk psykologi, sociologi, ledarskap, coaching och IT teknik. 2008 började Anna lära ut entreprenörskap vid en inkubator för unga entreprenörer och 2010 grundade Anna en accelerator för företagare som ville öka omsättning. 2012 sålde Anna allt hon ägde och började leva som digital nomad och specialiserade sig på digitala affärsmodeller och passiva, automatiserade inkomster. 2015 grundade Anna Extended Freedom Academy. Anna är även författare och har skrivit både faktaböcker inom företagande och skönlitterärt, bor i Umeå och Köpenhamn, är mormor och har en hund som heter Maggan. Anna sökte frihet i att kunna bo var hon ville i världen, frihet att frikoppla pengar från tiden. Hon och har uppnått båda de friheterna. När Anna blev mormor och ville sluta resa för att vara nära sin dotterdotter började sökandet efter inre frihet. Anna har funnit inre frihet i En Kurs I Mirakler, YinYoga och Magdalena Ordern. Förutom EFA erbjuder Anna kurser i Tarotkortens ädla konst och i att studera En Kurs I Mirakler tillsammans.

Medlemskap

Medlemskapet är månadsprenumeration som dras automatiskt varje månad. Du kan säga upp medlemskapet när som helst. Påbörjad månad återbetalas inte.