En Kurs I Mirakler online retreat om förlåtelse 7 - 9 maj

50% på ordinarie pris!

En Kurs I Mirakler online retreat om förlåtelse 7 - 9 maj. Den här retreaten är för dig som älskar En Kurs I Mirakler! Retreaten innehåller tidiga mornar med läsning av dagens lektion (vi läser lektion 1 den första januari osv), meditation och delning på vår upplevelse. Vi slår på måfå i textboken, läser och delar på temat förlåtelse. Det är fantastiskt hur guidade vi är i att bara slå i boken och hamna precis rätt. Vi ser på videoklipp från lärare som Kenneth Wapnick, David Hoffmeister mfl och diskuterar. Fredag 18 - 19, lördag 7 - 17, söndag 7 - 16. Du kommer och går som du önskar.
Watch Intro Video

Simon Renöfält öppnar och stänger retreaten med en EKIM sång

Lyssna till Simon i den här videon.

Anita Ifrig bjuder på morgonyoga

Yogalärare med 15 års erfarenhet av yoga och meditation.

Jag har studerat hathayoga och kundaliniyoga, varit på studieresa till Indien, meditationsresa till Italien och yogaresa till Marrakesh. Den bästa yogan är den som blir av, hemma i vardagsrummet eller på retreat har ingen betydelse. Min passion är att inspirera och inspireras till att ta hand om oss. Yoga är alldeles utmärkt för det och kan anpassas så att alla som vill kan delta.

Du får

Online Retreat i En Kurs I Mirakler

  • Meditation

    Vi mediterar på lektionerna enligt anvisning i En Kurs I Mirakler. Vi mediterar i bön från flera traditioner då Anna är under utbildning till prästinna i Magdalenaordern och Soul Manifestation Coach samt mindfulness övningar i buddistisk tradition.

  • Vägledning

    Vi slår på måfå i textboken och tar emot direkt vägledning i de frågor och problemställningar du upplever. Tillsammans hittar vi den praktiska vägledningen att börja leva lektionerna och textboken i En Kurs I Mirakler.

  • Lyssna till lärare i En Kurs I Mirakler

    Vi lyssnar tillsammans på filmer, videoklipp och ljudfiler med lärare som Kenneth Wapnick, David Hoffmeister, Lisa Natoli, Bill Free mfl och insätter informationen till att praktiskt leva den.

En Kurs I Mirakler online retreat om förlåtelse

Den här retreaten är för dig som älskar En Kurs I Mirakler! Retreaten innehåller tidiga mornar med läsning av dagens lektion (vi läser lektion 1 den första januari osv), meditation och delning på vår upplevelse. Vi slår på måfå i textboken, läser och delar på temat förlåtelse. Det är fantastiskt hur guidade vi är i att bara slå i boken och hamna precis rätt. Vi ser på videoklipp från lärare som Kenneth Wapnick, David Hoffmeister mfl och diskuterar.

Prova online retreat under våren 2021 till halva priset!

Under våren 2021 är Anna i utbildning till prästinna i Magdalenaordern och Soul Manifestation Coach och bjuder på retreat till halva priset! Fredag 18 - 19, lördag 7 - 17 och söndag 7 - 16. Du kommer och går som du vill!

Din facilitator under retreaten

Grundare

Anna Åberg

Anna Åberg kommer från en entreprenörsfamilj på pappans sida och fick sitt första företag av sina föräldrar 1986, när hennes pappa tyckte att hon hade pluggat för länge på universitetet. Annas första företag var en klädbutik. Sedan följde år av olika typer av företag, barnafödande, skilsmässa och ytterligare studier i jungiansk psykologi, sociologi, ledarskap, coaching och IT teknik. 2008 började Anna lära ut entreprenörskap vid en inkubator för unga entreprenörer och 2010 grundade Anna en accelerator för företagare som ville öka omsättning. 2012 sålde Anna allt hon ägde och började leva som digital nomad och specialiserade sig på digitala affärsmodeller och passiva, automatiserade inkomster. 2015 grundade Anna Extended Freedom Academy. Anna är även författare och har skrivit både faktaböcker inom företagande och skönlitterärt, bor i Umeå och Köpenhamn, är mormor och har en hund som heter Maggan. Anna sökte frihet i att kunna bo var hon ville i världen, frihet att frikoppla pengar från tiden. Hon och har uppnått båda de friheterna. När Anna blev mormor och ville sluta resa för att vara nära sin dotterdotter började sökandet efter inre frihet. Anna har funnit inre frihet i En Kurs I Mirakler, YinYoga och Magdalena Ordern. Förutom EFA erbjuder Anna kurser i Tarotkortens ädla konst och i att studera En Kurs I Mirakler tillsammans.